رازهایی درباره راه اندازی کسب و کار
راه اندازی کسب و کار اقدام بزرگی است که میتواند سرنوشت شما را تغییر دهد. اگر به دنبال راه اندازی کسب و کار هستید، قبل از شروع کار خود باید به تمامی جوانب کار فکر کنید، سپس برای کسب و کار خود تصمیمگیری نمایید. وقتی هدف نهایی خود را از راه اندازی کسب و کار جدید بررسی کردید، باید به دنبال راههایی باشید تا کسب و کار شما را راه بیندازد و باعث توسعه کسب و کار شما شود. اگر به دنبال راههایی برای راه اندازی کسب و کار خود هستید و میخواهید سکوی پرتابی داشته باشید تا به موفقیت نزدیک شوید، خواندن این مقاله را از دست ندهید.
1. هدف خود را مشخص کنید.
بسیار مهم است که ببینید چه چیزی میخواهید یا در چه چیزی مهارت دارید، شما باید با دقت هدف خود را انتخاب کنید؛ چرا که این کسب و کار، آینده شما را رقم خواهد زد. در مواقعی حتی ممکن است آینده افراد دیگری هم به راه اندازی کسب و کار شما وابسته شود. پس بهتر است به خوبی فکر کنید، حتی سعی کنید چند روز با خودتان تنها باشید، همه جوانب را بسنجید، یک برگه بردارید و اهدافی که در سر دارید را یادداشت کنید و سپس هدف نهایی خود را مشخص کنید.
2. درمورد کسب و کار خود تحقیق کنید.
پس از اینکه هدف نهایی خودتان را مشخص کردید بهتر است درمورد کسب و کار آینده خود، به طور کامل تحقیق کنید، فقط به جستوجو در اینترنت بسنده نکنید. سعی کنید به اشخاصی رجوع کنید که کسب و کاری مشابه شما دارند. برای راه اندازی کسب و کار خود باید سختیهای کارتان را پیدا کنید و برای رفع آنها راه حل پیدا کنید. ببینید کسب و کاری که میخواهید راه بیندازید مشتری دارد؟ آیا محصولات شما خریدار دارد؟
3. کمک گرفتن از دیگران
همیشه سعی کنید در ابتدای شروع کسب و کار خود، درباره هدف خود با اشخاصی مانند سرمایهگذاران، مشاوران، وکیلان و حسابداران مشورت کنید. چرا که بخش مهمی از کسب و کار شما را حسابدار و وکیل شما پیش میبرند. همچنین میتوانید از تجربه افراد موفق در راه اندازی کسب و کار کمک بگیرید. این کار باعث میشود تا اشتباهات آنها را تکرار نکنید و از رازهای موفقیت آنان استفاده کنید.
4. برای راه اندازی کسب و کار خود برنامه ریزی جامع کنید.
اگر هدف خود را مشخص کردید، درمورد همه چیز تحقیق کردید و تصمیم نهایی خود را گرفتید، برای شروع کار خود نیاز به برنامهای دقیق دارید. شما به یک طرح اولیه نیاز دارید که از مرحله تاسیس تا رشد شرکت شما را هدایت کند. حال ممکن است بپرسید آیا برای راه اندازی هر کسب و کاری، طرح اولیه وجود دارد؟ باید گفت اصلا نگران این موضوع نباشید؛ چرا که برای کسب و کارهای متفاوت، طرحهای اولیه متفاوتی نیز وجود دارد. بنابراین برای راه اندازی کسب و کار خود برنامهای بریزید که ترسیم کننده اهداف شما باشد.
برای مطالعه بیشتر: مراحل بلوغ کسب و کار | از ایده تا اجرا
5. برای سرمایه خود برنامه ریزی کنید.
متناسب با بزرگی کسب و کار، مقدار سرمایه مورد نیاز برای شروع کار متفاوت خواهد بود، برای اینکه بفهمید برای راه اندازی کسب و کار خود به چه مقدار سرمایهای نیاز دارید، باید همه هزینههای پیشرو خود را پیشبینی کنید. سپس برای همه هزینههای خود، چه هزینههای کم و چه زیاد برنامهریزی کنید تا در آینده دچار شکست نشوید.
هزینههایی که در شروع کار باید آنها را پرداخت کنید شامل هزینههای بیمه، تبلیغات، دریافت مجوز و اجاره ملک میباشد. از طرفی برای راه اندازی کسب و کار خود به پرسنل هم احتیاج دارید که باید حقوق آنها را هم در نظر بگیرید. در مرحله بعد باید هزینههای پیشروی کار خود را به مدت یک سال پیشبینی کنید.
6. یک حسابدار استخدام کنید.
پس از راه اندازی کسب و کار خود، بهتر است یک حسابدار متخصص استخدام کنید تا امور مالی کارتان را برعهده بگیرد. یک حسابدار کاربلد میتواند متناسب با سرمایه شما، هزینهها را به خوبی کنترل کند. حسابدار یکی از رکنهای مهم در موفقیت کسب و کار شما است که میتواند امور مالی شما را به خوبی اداره کند.
در ابتدای راه، حتما نیازی نیست که یک حسابدار دائمی استخدام کنید، میتوانید از یک آزادکار حسابداری کمک بگیرید. سپس بعد از جا افتادن در کسب و کار، یک حسابدار مجرب استخدام کنید.
7. از خدمات ویژه استفاده کنید.
هر کسب و کاری، چه کوچک و چه بزرگ، برای اینکه بتواند خود را به همگان نشان دهد نیاز دارد تا یکسری خدمات ویژه به مشتریان خود ارائه دهد. چرا که این کار باعث میشود مشتری بیشتری به سمت شما جذب شود و مشتریان قدیمی ماندگار شوند.
8. کمبود سرمایه نباید مانع رسیدن شما به هدفتان شود.
در هنگام راه اندازی کسب و کار، فرقی نمیکند که تازه شروع به کار کرده باشید یا از قدیمیهای حرفهای باشید. همیشه زمانهایی وجود دارد که با کسری بودجه مواجه میشوید. در چنین مواقعی نباید خود را ببازید و کسب و کارتان را رها کنید. به یاد داشته باشید که پول، پول بیشتر را جذب میکند، پس بیشتر کار کنید تا بر روی روال قرار بگیرید.
9. برای کسب و کار خود تبلیغ کنید.
تبلیغات یک امر حیاتی در موفقیت کسب و کار شما است؛ از طرفی روشهای تبلیغاتی زیادی وجود دارد که به راه اندازی کسب و کار شما کمک میکند؛ بنابراین از انواع تبلیغات برای معرفی خود به همگان استفاده کنید. میتوانید از شبکههای اجتماعی استفاده کنید یا برای برند خود یک وب سایت طراحی کنید، سپس در این شبکههای اجتماعی، کسب و کار خود را تبلیغ نمایید. روشهای دیگری هم برای تبلیغات وجود دارد که میتوانید از آنها کمک بگیرید، یکی از مهمترین روشهای تبلیغات، تبلیغات شبکههای اجتماعی مثل اینستاگرام، تلگرام و… است.
10. استفاده از چالشها و طراحی مسابقه
به جرات میتوان گفت که یکی از رازهای موفقیت در راه اندازی کسب و کار، تحریک کردن افراد با طراحی مسابقات و چالشها در سایتها و پیجهای شبکههای اجتماعی نظیر اینستاگرام میباشد. میتوانید با اجرای چالشها و قرار دادن جایزه برای شخص برنده، تعداد مشتریان خود را زیاد کنید. شاید این کار به نظر شما بیهوده باشد اما کاملا اشتباه فکر میکنید. اگر از این ترفند استفاده کنید، به مرور زمان اشخاص بیشتری به سمت شما جذب میشوند تا شانس خود را برای برنده شدن امتحان کنند.
سخن پایانی
برای راه انداختن یک کسب و کار موفق، شما نیاز به یک مشاور دارید. باید تمام مصالح خود را برای پیروز شدن در این کار فراهم کنید. حواستان به رقبا باشد. از روشهای مخفی برای معرفی شدن در جامعه استفاده کنید. ما در این مقاله رازهایی که میتواند به شما کمک کند را نام بردیم. سایت https://takmano.com یکی از بهترین سایتهایی میباشد که شما را در راه اندازی کسب و کار مورد نظرتان راهنمایی میکند.
0 دیدگاه on 10 مرحله راه اندازی کسب و کار موفق