1. Home
  2. اکوسیستم کارآفرینی
  3. کتاب های استارتاپی و تاثیر آن‌ها بر کسب و کارها

کتاب های استارتاپی و تاثیر آن‌ها بر کسب و کارها

کتاب های استارتاپی 

کتاب های استارتاپی و دیگر محصولات، منابع مطالعاتی بسیاری را در جهت افزایش آگاهی افراد در دنیای امروز فراهم آورده‌اند. در گذشته برای راه‌اندازی هر کسب و کاری نیاز به صرف انرژی‌های زیاد و البته هزینه‌های هنگفتی بود. در نهایت هم با تمامی تلاش‌های انجام شده ممکن بود به میزان کافی محصولات یا خدمات کاری شخص دیده نشود. در نهایت بسیاری از این استارتاپ‌ها با شکست مالی مواجه می‌شدند.

امروزه کسب و کارها دیگر به شیوه‌های قدیمی تبلیغاتی خود نیازی ندارند. آن‌ها می‌توانند در زمان‌های کوتاه­‌تری محصولات خود را به تعداد بیشتری از افراد نشان دهند. ما در این مقاله سعی داریم به بررسی تعدادی از عناوین کتاب‌های  استارتاپی بپردازیم. در اینجا خلاصه‌ای از چند کتاب استارتاپی را برای شما بیان می‌کنیم.

کتاب استارتاپی رسیدن به فروش بیش از حد

رسیدن به فروش بیش از حد یکی از بهترین عنوان‌های کتاب استارتاپی است. این کتاب در سال‌های اخیر با استقبال زیادی از سوی مخاطبان این حوزه مواجه شده است. اگر شما هم برای راه‌اندازی کسب و کار خود نیاز به توصیه‌های بسیار مهم دارید، این کتاب می‌تواند بهترین انتخاب برای شما باشد.

این کتاب در دو بخش اصلی تدوین و ویرایش شده است. بخش نخست این کتاب بر ضرورت ایده‌های مناسب برای توسعه کسب و کار شما تمرکز دارد. همچنین راهکارهایی در این زمینه نیز ارائه می‌دهد. از طرفی دیگر در بخش‌هایی از این کتاب نویسنده سعی کرده است تا با شناسایی نیازهای اصلی جامعه به شما کمک کند تا بهترین محصول کاربردی را در زمان و شرایط خود تولید کنید و آن را به بهترین نحو ممکن به بازار ارائه دهید.

در بخش دوم این کتاب هم به مواردی چون: توصیه‌هایی برای شگردهای بازاریابی نوین و کارآمد اشاره‌ای شده است. به طور کلی می‌توان کتاب استارتاپی (رسیدن به فروش بیش از حد) را خلاصه‌­ای از بهترین نتیجه‌گیری‌ها برای جذب بیشتر مشتری و گسترش فروش دانست.

کتاب استارتاپی فروشگاه همه چیز

اگر بخواهیم به هر خواسته‌ای برسیم ابتدا باید کمی از بزرگان و افراد موفق آن رشته‌ها تجربه کسب کنیم. در کتاب استارتاپی (فروشگاه همه چیز) دقیقاً می‌توانید روند رشد بزرگ‌ترین مارکت آنلاین جهان را مد نظر قرار بدهید و از الگوهای منحصر به فرد آن در راه اندازی استارتاپ خود ایده بگیرید. این کتاب در حقیقت یکی از بهترین منابع اطلاعاتی برای رشد استارتاپ‌­های مختلف در نظر گرفته می‌شود. زندگی پر تلاطم مدیر و موسس این مجموعه و البته روند پر پیچ و خم این فروشگاه تا رسیدن به این جایگاه، می‌تواند بهترین کتاب برای علاقه‌مندان به کتاب استارتاپی باشد.

بیشتر افرادی که در حوزه شغل‌های استارتاپی مشغول فعالیت هستند به دنبال زودترین بازده و بالاترین درآمد ممکن هستند. البته هیچ‌کدام از موارد گفته شده، بد یا بعید به نظر نمی‌رسد. رسیدن به موفقیت‌ مستلزم رعایت اصول مهمی است و نیاز به استراتژی‌های کلان دارد. در این کتاب می‌توانید از دیدگاه یک فرد موفق، کسب و کار خود را نگاه کنید. از تجربه‌ها و درس‌هایی که در مسیر موفقیت  آموخته است نیز استفاده کنید. شاید بتوان گفت فروشگاه همه چیز یکی از بهترین عناوین حوزه کتاب استارتاپی است.

کتاب استارتاپی سئو 2020

به طور حتم در روزگاری که اینترنت و تبلیغات این حوزه بیشترین بازخورد را برای هر کسب و کاری دارند، تبلیغات در این فضا هم بهترین بستر برای رشد هر برند یا مارکتی محسوب می‌شود. در این میان می‌توان گفت: افراد زیادی در حوزه بازاریابی‌های اینترنتی فعالیت دارند اما همه آن‌ها با موفقیت پیش نمی‌روند. دلیل این امر چیست؟ دلیل این ناکامی‌ها چه مواردی هستند؟ و در نهایت چرا مشاغل مرتبط با کسب و کارهای استارتاپی در تبلیغات خود دچار ضعف هستند؟

پاسخ به تمامی این پرسش‌ها به دو المان اصلی بازمی‌گردد.

1.نداشتن استراتژی مناسب و درست: همه کتاب های استارتاپی نمی‌توانند مفید باشند. چرا که حیطه مسائل مربوط به استارتاپ‌ها بخش‌های گوناگونی دارد و تنها محدود به بخشی خاص نیست. شما باید بدانید بر کدام بخش بیشتر تمرکز کنید و کدام قسمت از کارتان را باید بهبود بخشید. افرادی که با دنیای تبلیغات سر و کار دارند، اغلب با مبحث سئو و ملزومات آن آشنا هستند.  یکی از اصلی‌ترین ارکان برند سازی و معرفی برند، رعایت اصول سئو است.

(سئو به کسب و کار و برند شما امکان دیده شدن بیشتر و جلب اعتماد مشتری را هدیه می‌دهد. از این رو باید گفت: آشنایی با مباحث سئو سایت یا پیج‌های کاری یکی از مهم‌ترین فاکتورهایی است که در هر نوع کسب و کار استارتاپی به آن نیاز دارید.)

2.نداشتن اطلاعات کافی از امکانات: امروزه امکانات زیادی در حوزه تبلیغات وجود دارد که استفاده از هر کدام از آن‌ها نیاز به کمی مطالعه و تحقیق دارد. ایجاد یک سایت مناسب، پیج‌های کاری استاندارد و هزینه‌های تبلیغاتی درست در بستری مناسب می‌تواند پیشرفت در هر کسب و کاری را بهبود بخشد. برای مثال کتاب استارتاپی (سئو 2020) با معرفی تکنیک‌ها و اصول سئو، می‌تواند یکی از بهترین گزینه‌های پیش روی شما باشد.

کتاب استارتاپی سخت‌ترین نکات در مورد سخت‌ترین چیزها

دیر یا زود با هر نوع کسب و کاری و هر میزان سرمایه‌ای، شما در نهایت با چالش‌هایی روبه‌رو خواهید شد. این موضوع در میان کسب وکارهای استارتاپی بیشتر از دیگر کسب و کارها مشاهده می‌شود. طول عمر کوتاه این شکل از کسب و کارها و نابالغ بودن این شکل از تجارت، باعث شده افراد علاقه‌مند به این روش با بحران‌هایی زیادی مواجه شوند. شاید بتوان برای مقابله با این چالش‌های احتمالی کتاب استارتاپیِ (سخت‌ترین نکات در مورد سخت‌ترین چیزها) را معرفی کرد. 

داستان تصویر جلد کتاب

تصویر جلد روی کتاب به خوبی می‌تواند به مطلب اصلی این کتاب اشاره کند. بند بازی که بدون داشتن طناب سعی در عبور از دو ساختمان دارد، بهترین استعاره برای این مفهوم به شمار می‌رود.در این کتاب ساختمان اول به معنی نقطه شروع و ساختمان دوم به معنی مقصد است. فرد پیش رو هم شما هستید. کتاب در واقع حکم چوبی را دارد که باعث تعادل شما در حین عبور از طناب می‌شود. این کتاب به شما آموزش می‌دهد چگونه در مراحل مختلف کاری بتوانید بر رویدادها و چالش‌های احتمالی چیره شوید. بخشی از این کتاب استارتاپی به پیشگیری و بخشی از آن به عبور از این چالش‌ها مربوط می‌شود.

بخش آخر:

امروزه درخواست برای کسب و کار‌های اینترنتی بسیار زیاد است. تعداد محدودی از این کسب و کارها در مسیر رشد قرار می‌گیرند و توسعه می یابند. اما دلیل آن چیست؟ اگر بخواهیم به مهم‌ترین دلیل رشد برخی از این کسب و کارها بپردازیم، به طور حتم می‌توان به داشتن اطلاعات مناسب، تصمیم‌گیری‌های به موقع و البته هزینه‌های هدفمند اشاره کرد. این موارد هر کدام نیاز به دانستن اطلاعات خاص و البته مشورت دارد. خواندن کتاب استارتاپی از هر نوعی که باشد، می‌تواند افراد علاقه‌مند به این حوزه را هشیارتر کند و در مواقع بحرانی به آن‌ها رویکردی مناسب‌تری ارائه دهد.

کتاب‌هایی که در این مقاله به آن‌ها اشاره شد از بهترین عناوین این حوزه به شمار می‌روند ولی خواندن این کتاب‌ها هم به‌ تنهایی کافی نیست. افراد علاقه‌مند به این حوزه باید مطالعات بیشتری در این زمینه داشته باشند تا بتوانند رویکردی مناسب و استاندارد را برای کسب و کار خود ایجاد کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *