1. Home
  2. مارکتینگ و برندینگ
  3. بازاریابی تلفنی و نکات مهمی که در این باره باید بدانید

بازاریابی تلفنی و نکات مهمی که در این باره باید بدانید

نکات بازاریابی تلفنی

بازاریابی تلفنی جزو روش‌های بسیار خاص بازاریابی است. شما می‌توانید به بهترین شکل ممکن برای جذب مشتری از این روش بازاریابی استفاده کنید. امروزه این نوع بازاریابی را به ­عنوان یک استراتژی عالی در مارکتینگ به حساب می‌آورند. به همین دلیل می‌توانید به عنوان یک راه تبلیغاتی عالی از آن استفاده کنید.(روش‌های تبلیغ کسب و کارهای استارتاپی) درصورتی که جذابیت لغات را بتوانید در یک فن بیان عالی و به بهترین شکل ممکن به مشتری نشان دهید. امروزه قانع کردن مشتریان واقعا کار سختی است. چرا که اطلاعات و آگاهی از محصولات بالا رفته و به همین دلیل است که در این نوع بازاریابی مهارت افراد بازاریاب مشخص می‌شود. توانایی شما در این بازاریابی باید به گونه‌ای باشد که مکالمه‌تان را با تکنیکی‌ترین حالت ممکن با مشتری ادامه دهید. البته بدون اینکه مشتری کسل و خسته شود. در این مقاله به معرفی چند تکنیک کاربردی برای موفقیت‌آمیز بودن بازاریابی تلفنی می‌پردازیم.

بازاریابی تلفنی
مشتری را ترغیب کنید.

1. در بازاریابی تلفنی مشتری را تحت فشار قرار ندهید.

در بازاریابی و فروش محصولات، بازاریابی تلفنی می‌تواند بهترین روش برای یک فروش موفق به حساب آید. چرا که بیشتر بازاریابان به راحتی می‌توانند با یک فن بیان عالی مذاکره را با مشتری به سرانجام برسانند و مهارت اصلی خود را برای فروش محصول به نمایش بگذارند. اگر بازاریاب بتواند مهارت‌های اصلی را کسب کند، صددرصد با تکنیک اصلی و طلایی بازاریابی تلفنی آشنا خواهد شد. در نتیجه این چنین نتیجه‌ی مثبتی را برای فروش محصولات به وجود می‌آورد.

در بازاریابی به صورت تلفنی بهتر است بدانید که نباید به هیچ وجه به مشتری فشار وارد کنید تا به خرید محصول شما فکر کند. زیرا اینکار صددرصد نتیجه‌ی معکوس دارد و مشتری را حتی از فکر کردن به مزایای محصول نیز منصرف می‌کند. شما باید سعی کنید از حداقل توان برای فشار وارد کردن به مشتری استفاده کنید. چرا که باید با یک لحن ملایم و کاملا دوستانه مشتری را ترغیب به یک مکالمه‌ی لذت بخش کنید تا بتوانید محصول خود را به بهترین شکل ممکن بفروشید.

2. در بازاریابی تلفنی به جمع بندی سریع بیندیشید.

به جمع‌بندی سریع در بازاریابی تلفنی اعتقاد داشته باشید. چرا که برای مشتری مهم است که شما درک متقابلی در مورد شرایط زندگی وی داشته باشید. متاسفانه در این نوع بازاریابی، برخی از بازاریابان این‌چنین فکر می‌کنند که باید ساعت‌های طولانی به مکالمه بپردازند. اما زمانی‌که شما به یک جمع‌بندی عالی، مختصر و مفید بیندیشید، قطعا مشتری به محصول شما بیشتر فکر می‌کند. این‌گونه شما یکی از تکنیک‌های کاربردی و البته عملی را در این بازاریابی به بهترین شکل ممکن بکار برده‌اید. درهرصورت مذاکره و صحبت در مورد مزایای اصلی محصول باید مختصر، مفید و با یک فن بیان عالی همراه باشد. چراکه تنها در این صورت است که شما می‌توانید مشتری را به خرید محصول متمایل کنید.

متاسفانه امروزه در بازاریابی های تلفنی بسیاری از بازاریابان به این نکات توجهی ندارند. به همین دلیل است که تصویر بازاریابی تلفنی تا حدودی در بین مردم بسیار کسل‌کننده شناخته شده است.

بازاریابی تلفنی
سرعت عمل داشته باشید.

3. در بازاریابی تلفنی با صداقت صحبت کنید.

اصولا افرادی که با تکنیک‌ها و مهارت‌های اصلی بازاریابی تلفنی آشنایی دارند، به خوبی با این موضوع آشنا هستند. آن‌ها می‌دانند که باید از همان ابتدای کار بعد از یک سلام و احوال‌پرسی بسیار محترمانه و دوستانه دقیقا در مورد مزایای محصول صحبت کنند. برخی از افراد بازاریاب در بازارایابی تلفنی تصور می‌کنند که باید از حقه‌های خاصی استفاده کنند. اما صداقت همیشه جواب مساعدی دارد. اگر مشتری متوجه ‌شود که بازاریاب دقیقا برای چه کاری تماس گرفته است، راحت‌تر می‌تواند برای ادامه‌ی تماس تصمیمی بگیرد و بدون هیچ فشار ذهنی به تماس ادامه می‌دهد. شما باید سعی کنید که در سریع‌ترین حالت ممکن به اصل مطلب اشاره کنید تا مشتری بداند که تماس شما در مورد چه چیزی است. تنها فن بیان شما در این نوع بازاریابی می‌تواند چاره‌ساز باشد که مشتری برای خرید محصول و یا اندیشیدن به مزایای آن، تصمیم‌گیری کند.

4. در بازاریابی تلفنی اعتماد به نفس داشته باشید.

داشتن اعتماد به نفس در هر کار معجزه می‌کند. در بازاریابی تلفنی نیز بازاریاب باید با اعتماد به نفس کامل از ابتدا تا پایان مکالمه با یک فن بیان کاملا تکنیکی و عالی به بهترین شکل ممکن مکالمه را ادامه دهد. زمانی که بازاریاب اعتماد به نفس کافی نداشته باشد، صددرصد استرس در لحن بازاریاب مشخص است و این‌چنین نمی‌تواند به فروش عالی و منطقی محصول خود فکر کند. به همین دلیل است که مهم‌ترین تکنیک در بازاریابی تلفنی داشتن اعتماد به نفس بالا است.

برخی از بازاریابان که اعتماد به نفس بالایی دارند به خوبی با این موضوع آشنا هستند که چگونه می‌توانند به جمع‌بندی سریع و با­صداقت در یک مکالمه با مشتری برسند. اما زمانی‌که اعتماد به نفس پایین باشد، بازاریاب شاید با یک لحن سرد و یا حتی بی‌احترامی کوچک، موجب دلسردی مشتری شود و نتواند به صورت منطقی مکالمه را ادامه دهد. به همین دلیل شما باید به عنوان یک فرد کاملا حرفه‌ای که در بازاریابی به شکل تلفنی به فعالیت می‌پردازید، سعی کنید نکات مثبت و کاملا کاربردی محصول خود را ذکر کنید تا با مزایای محصول به شکل جدی مشتری را آگاه کنید.

بازاریابی تلفنی
بی تکلف و ساده صحبت کنید.

سخن پایانی

ما در این مقاله سعی کردیم شما را با تکنیک‌های اساسی بازاریابی تلفنی آشنا کنیم. چراکه این نوع بازاریابی همان‌گونه که گفته شد از تکنیکی‌ترین روش‌های بازاریابی به حساب می‌آید. امروزه بازاریابی تلفنی توانسته با شگردها و قواعد خاص خود به بهترین شکل ممکن فروش محصولات را چند برابر کند. به شرط این‌که بازاریاب بتواند از راهکارهای طلایی و تکنیک‌های اصولی با یک فن بیان عالی و اعتماد به نفس بالا استفاده کند. امروزه توانایی و مهارت افراد در هر کاری به خصوص بازاریابی باید به شکل کاملا خاص مورد بررسی قرار گیرد. افراد بازاریاب باید به بهترین شکل ممکن به فروش محصولات خود بپردازند. همچنین سودآوری بالایی را برای فروش محصولات ایجاد کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *