درآمد زایی کسب و کارها

درامدزایی کسب و کار ها

به اشتراک بگذارید.

استراتژی درامدزایی برای کسب و کار ها

در دنیای امروز، تعداد بسیار زیادی از استارتاپ ها با چالش‌هایی دست و پنجه نرم می‌کنند. یکی از مهم‌ترین مشکلات آن‌ها پیدا کردن متناسب‌ترین و کاربردی‌ترین مدل درآمدی می‌باشد. در واقع این بخش جز‌ء مهم‌ترین بخش‌های برنامه‌ریزی برای درامدزایی کسب و کار‌ ها به حساب می‌آید. چرا که یک کسب و کار موفق در ابتدا به یک مدل مناسبی از درامدزایی نیاز دارد تا سرپا بماند و به رشد و پیشرفت خود ادامه دهد.

علاوه بر مدل مناسب درآمد زایی، افرادی که می‌خواهند یک کسب و کار موفق را راه اندازی کنند، ابتدا باید بدانند با چه گروهی از مردم می‌خواهند کار کنند. همچنین باید بدانند چه محصول و یا خدماتی را می‌خواهند به آن‌ها عرضه کنند و بازار هدف بیزینس‌شان کدام است. همچنین، برای توسعه‌‌ی یک استارتاپ موفق، چگونگی ارتباط با مشتریان هم از اهمیت بالایی برخوردار می‌باشد. از این رو، شناخت مدل‌های مختلف درآمدی به ما کمک خواهد کرد تا بهترین نوع آن را برای کسب و کار خود انتخاب کنیم.

تنوع محصولات چه تاثیری در موفقیت یک کسب و کار دارد؟

در واقع تنوع، یکی از حیاتی‌ترین استراتژی‌ها برای درامدزایی کسب و کار‌ ها به حساب می‌آید. این ویژگی باید به طور صحیح و اصولی انجام گیرد. به عنوان مثال، صاحبان کسب و کار می‌توانند از ایده‌های جدیدی از لحاظ فناوری اقدام کنند. یک ایده‌ی نو، نه تنها موجب رونق استارتاپ می‌شود بلکه به طور موثر از منابع شرکت استفاده می‌کند. علاوه بر آن، تنوع محصولات و یا یک ایده نوین موجب رشد و توسعه کسب و کار‌‌های مختلف می‌شود و ریسک کلی یک استارتاپ را کاهش می‌دهد.

ورود استارتاپ‌ها به بازار‌های جدید

گاهی اوقات کسب و کار‌های موفق باید برای پیشرفت خود به دنبال ایجاد یک بازار جدید برای خدمات و محصولات خود باشند. برای مثال، کارآفرینان می‌توانند پا به عرصه‌ی جهانی گذاشته و محصولات خود را به خارج از کشور صادر کنند. همچنین، در بازار داخل نیز می‌توانند با طراحی جدید محصولات و بسته‌بندی آن‌ها مشتری‌های جدیدی برای خدمات خود در داخل کشور جذب کنند. در حال حاضر این استراتژی توسط خیلی از شرکت‌ها مانند Tata و Kisan برای افزایش درامدزایی کسب و کار‌ ها اجرا می‌گردد.‌‌

یک کسب و کار موفق چگونه می‌تواند به بازار نفوذ کرده و خدمات خود را به فروش برساند؟

استراتژی نفوذ در بازار به صاحبان کسب و کار کمک خواهد کرد تا سهم عمده‌ای از بازار را مورد هدف قرار دهند. همچنین این امکان را فراهم می‌کند که جزء اولین‌ها در حوزه‌‌ی تخصصی خود باشند. استراتژی نفوذ در بازار اغلب از طریق قیمت‌گذاری، مدیریت سرمایه، رضایت مشتری و بازاریابی انجام می‌گردد. در واقع، این استراتژی به افزایش سهام کسب و کار‌ها کمک خواهد کرد. همچنین، این استراتژی ممکن است با افزایش نیروی فروش و بازاریابی، به افزایش هزینه‌‌های تبلیغات و ارتقاء کیفیت محصولات منجر شود. که در نهایت با رعایت این اصول میزان درامدزایی کسب و کار‌ ها افزایش خواهد یافت.

سرمایه‌گذاری مشترک چه تاثیری در افزایش درآمد کسب و کار‌ها دارد؟

در یک سرمایه‌گذاری مشترک، چندین شرکت توافق می‌کنند تا یک شرکت جدید را به وجود بیاورند. توافق آن‌ها با به اشتراک گذاشتن هدف‌گذاری‌ها، ریسک‌ها، فناوری استفاده شده در استارتاپ و میزان سرمایه مورد نظر انجام می‌شود. سرمایه‌گذاری مشترک به استارتاپ‌های مختلف کمک خواهد کرد که با فناوری‌های جدید آشنا شده و یا وارد بازارهای جغرافیایی جدیدی شوند.‌ به عنوان مثال، دو شرکت فیات و تاتا موتور در تولید و توزیع محصولات خود یک سرمایه‌گذاری مشترک انجام داده‌اند. در واقع، شرکت تاتا موتور موتور‌های دیزلی را برای شرکت فیات تهیه می‌کند. در مقابل، شرکت فیات نیز محصولات تاتا موتور را در کشور‌های اروپایی توزیع می‌کند.‌ این استراتژی به طور غیر مستقیم میزان درامدزایی کسب و کار‌ ها را افزایش خواهد داد.

استراتژی در آمدزایی

بازار جاویژه چه مزایایی دارد؟

بازار جاویژه یک استراتژی تخصصی در بازار می‌‌باشد. این بازار محصولات و یا خدماتی که تاکنون توسط هیچ یک از کارآفرینان عرضه نشده است را ارائه می‌دهد. این استراتژی به شناسایی و مورد هدف قرار دادن یک بخش خاصی از بازار می‌پردازد که کاملا نوین بوده و هیچ استارتاپی در آن حوزه محصول ارائه نداده است. یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های این استراتژی این است که شرکت مورد نظر تنها تامین کننده و توزیع کننده‌ی محصول مورد نظر خواهد بود. این یک فرصت برای کسب و کارهای کوچک به حساب می‌آید. این کسب و کارها می‌توانند با سرمایه‌گذاری در این زمینه با شرکت‌های بزرگ به رقابت بپردازند. همچنین می‌توانند محصولاتی که متعلق به هیچ برندی نمی‌باشند را برای اولین بار ارائه دهند.

مشخص کردن این بخش که قابلیت رشد و توسعه داشته باشد، کار بسیار سختی خواهد بود. در واقع، باید به یک سری نکات شامل رفتار مشتری، رده‌‌ی سنی مشتریان مورد نظر و الگوهای خرید توجه کرد. محصول باید به صورت سفارشی و خاص تولید شده و نیاز‌های بازار مورد نظر را برآورده کند. برای مثال، ایجاد یک سوپر‌مارکت در یک منطقه که نیاز مشتریان را برآورده کند، می‌تواند یک استراتژی خوب باشد. این روش به درامدزایی کسب و کار ها کمک بسزایی خواهد کرد.

این استراتژی یک ابزار بسیار موثر تبلیغاتی نیز به حساب می‌‌آید که یک گروه خاص را مورد هدف قرار داده است. صاحبان کسب و کار با تمرکز بر بازار جاویژه و داشتن گروهی از متخصصان می‌توانند از مزایای ویژه‌ای برخوردار شوند. به عنوان مثال، وقتی یک استارتاپ به بخش کوچکی از بازار وارد می‌شود معمولا رقبای کمتری دارد. چون تعداد زیادی از شرکت‌های معروف، بازارهای بزرگ را مورد هدف قرار داده‌اند. علاوه بر آن، راه اندازی یک کسب و کار در یک منطقه‌ی بخصوص به کارآفرینان کمک می‌کند تا آزمون و خطا انجام دهند. همچنین ایده‌های مختلف را در استارتاپ خود بدون ضرر مالی امتحان کنند و بهترین استراتژی را انتخاب کنند.

شبکه سازی به چه صورت می‌تواند انجام گردد؟

یکی دیگر از مهم‌ترین استراتژی‌هایی که برای درامدزایی کسب و کار ها لازم و حیاتی است، شبکه سازی می‌باشد. در واقع، این روش فرصت‌‌های کسب و کار را از طریق ایجاد شبکه‌ای از افراد مختلف به وجود می‌آورد. این استراتژی یک رابطه‌ی اساسی را بین کارآفرینان، مشتریان و افراد مختلف ایجاد می‌کند. و این گروه‌ها به تبادل ایده‌ها و روش‌های سرمایه گذاری خود می‌پردازند. از این رو، حضور در نمایشگاه‌های بین المللی و سمینارهای مختلف می‌تواند به این شبکه سازی کمک کند.

آیا این مقاله برایتان مفید بود؟

برای بهبود مطالب منتشر شده، دیدگاهتان را برای ما بنویسید.

پسندیدم

نپسندیدم

دیدگاهم را ارسال میکنم

آنچه خواهید خواند

کدام دسته بندی مورد علاقه شماست؟

0 دیدگاه on درامدزایی کسب و کار ها

دیدگاهتان را بنویسید